Pressmeddelande - The Labyrinth knyter till sig tre nya seniora rådgivare

The Labyrinth expanderar och knyter till sig tre nya seniora rådgivare. Det är Sven Otto Littorin, Anna Kullendorff och Ann-Kristine Johansson som alla i närtid kommer att ansluta sig till byrån. 

Sven Otto Littorin är före detta arbetsmarknadsminister och partisekreterare för Moderaterna som även grundat fastighetsrådgivningsbolaget Serio. Anna Kullendorff är en nyckelspelare inom den svenska fastighetsbranschen, bland annat som tidigare affärsutvecklingschef på Profi Fastigheter och som partner på Newsec Sweden. Ann-Kristine Johansson var riksdagsledamot för Socialdemokraterna under 20 års tid, ledamot i Nordiska Rådets svenska delegation samt har ett antal tunga styrelseuppdrag så som ordförande i Coop Värmland, vice ordförande i KF och ledamot i Svenska regionala flygplatsers styrelse.

Vi är väldigt glada över att dessa tre mycket kompetenta personer valt att ansluta sig till oss på The Labyrinth. Vi kommer med dessa rekryteringar förstärka vår position som en av de ledande byråerna inom public affairs, i synnerhet inom stadsutveckling och hållbart samhällsbyggande, säger Anders Ekdahl, VD på The Labyrinth. 

Kontakt:

Anders Ekdahl, VD The Labyrinth

070-759 62 19

Pressmeddelande - Lars Eriksson ny seniorkonsult hos The Labyrinth

Efter 6 år som riksdagsledamot var det dags för Lars Eriksson att gå vidare och The Labyrinth är väldigt glada över att han ansluter till vårt team. Lars kommer bidra med ett brett kontaktnät och en otrolig expertis inom hållbar samhällsbyggnad.

Med Lars erfarenhet från Civilutskottet kommer The Labyrinths fokus på hållbar stadsutveckling bli än tydligare. Efter sitt arbete med bostadspolitik på högsta politiska nivå kommer Lars tillföra mycket till oss, säger The Labyrinths vd Anders Ekdahl.

Lars har bland annat varit ledamot i den statliga utredningen Bostadsplanerings kommittén och har med sin långa erfarenhet skaffat sig ett brett nätverk inom Socialdemokraterna runt om i landet. Lars sitter även i Gröna Städers advisory board.

Jag har jobbat heltid med politik i under 21 år och jag kände att det var dags att ta steget att göra något annat. Det känns väldigt kul att få fortsätta arbeta med bostadspolitiska frågor och bidra till en hållbar samhällsutveckling, säger Lars Eriksson.

Lars Eriksson tillträdde sin tjänst den 19 mars.

Pressmeddelande - Leif Walterum ny senior rådgivare hos The Labyrinth

Leif Walterum har en lång kommunalpolitisk bakgrund. I januari 2018 lämnade han kommunpolitiken i Skövde efter 11 år som kommunalråd (C) och 26 år i kommunstyrelsen.

Vi är väldigt glada att vi kan knyta Leif Walterum till oss och han är en viktig pusselbit i vår strävan att bli Sveriges främsta public affairs-byrå inom hållbart samhällsbyggande och stadsutveckling. Med sin breda erfarenhet från kommunpolitiken i Skövde kommer Leif komplettera oss väl, säger Anders Ekdahl, VD på The Labyrinth

Leif har bred erfarenhet från en rad styrelseuppdrag inom det svenska organisationssamhället och näringslivet, bland annat LRF, SMÅA, Trästad Sverige, SKL FoU och Baltazar Science Center AB. 

Det känns väldigt roligt att ansluta till The Labyrinths kompetenta team och bidra med mina erfarenheter och nätverk för att knyta så många bra kontakter som möjligt för företagets bästa, säger Leif Walterum.

Kontakt:

Leif Walterum, senior rådgivare The Labyrinth
070-577 19 86

Anders Ekdahl, VD The Labyrinth
070-759 62 19

Pressmeddelande Anna Ljungdell (S) rekryteras till The Labyrinth Public Affairs

The Labyrinth Public Affairs fortsätter sin offensiva satsning. Nu rekryteras Anna Ljungdell (S), före detta kommunstyrelsens ordförande i Nynäshamn, som ny senior konsult.

Ljungdell har varit kommunstyrelsens ordförande och kommunalråd i Nynäshamns kommun i sju år och dessutom verkat som barn- och ungdomsnämndens ordförande och politisk sekreterare i samma kommun. Därutöver har hon jobbat som politiskt sakkunnig i Regeringskansliet åt dåvarande folkhälsominister Morgan Johansson. 

Jag är stolt och glad att idag kunna meddela att Anna Ljungdell börjar jobba som senior konsult i The Labyrinth. Som före detta kommunalrådskollega med Anna kan jag säga vi nu kraftfullt förstärker vårt erbjudande till våra kunder med en kompetent och driven medarbetare. Anna Ljungdell kommer med sin politiska all round-kompetens jobba i alla våra sektorer och kommer inledningsvis fokusera på uppdrag inom infrastruktur, bostadsbyggande och lokal näringslivsutveckling, säger Anders Johansson, VD i The Labyrinth i en kommentar.

Anna Ljungdell kommer ifrån Malmö och har en politices magister-examen från Lunds universitet.

När jag nu tar klivet från politiken till public affairs och näringslivet var The Labyrinth ett självklart val. Jag har sett byråns start och ambitioner och känner att jag vill vara en del av bygget av ett av Sveriges största företag i sin nisch. Som kommunstyrelseordförande i en tillväxtregion har man att hantera den växande kommunens möjligheter och utmaningar varje dag. Erfarenheterna och nätverket från detta tar jag med mig in i The Labyrinth, säger Anna Ljungdell.

KONTAKT

Anders Johansson, VD
076-501 14 65
anders.johansson@thelabyrinth.se

Anna Ljungdell, senior konsult
070-369 37 46

 

Pressmeddelande The Labyrinth värvar tungt C-namn

The Labyrinth Public Affairs är inne i en mycket expansiv fas och som ett led i det rekryteras Roger Tiefensee som ny senior konsult. Tiefensee, som tidigare har varit ekonomisk politisk talesperson och gruppledare i Riksdagen för Centerpartiet, har fram tills nu fungerat som senior rådgivare i The Labyrinth. Nu kliver han in som senior konsult på halvtid. Övrig tid ägnar han åt kommunpolitik i Flen och åt den egna gården.

Jag är mycket stolt att kunna presentera Roger Tiefensee som ny medarbetare på The Labyrinth. Rogers erfarenhet från politiskt arbete i Centerpartiet, kommun och Riksdag blir en viktig tillgång i vårt erbjudande till kunderna. Han kommer att kunna bidra i alla sektorer där vi verkar, men kommer inledningsvis fokusera på hållbar stadsutveckling och de gröna näringarna, säger Anders Johansson, VD på The Labyrinth.

Under Roger Tiefensees tolv år i Riksdagen arbetade han i olika utskott med ekonomi- och skattefrågor samt frågor inom miljö, jordbruk och livsmedel. Roger har även varit ordförande och ledamot i flera statliga utredningar.

Det känns mycket spännande och intressant att gå in som senior konsult i The Labyrinth. Byrån växer kraftigt just nu och jag vill bidra med min erfarenhet och mitt nätverk från politiken. Jag har redan fått en rad uppdrag att ta tag i som har bäring på hur vi långsiktigt ska ställa om vårt land till ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Det passar mig och The Labyrinth bra, säger Roger Tiefensee.

KONTAKT

Anders Johansson, VD
 076-501 14 65
 anders.johansson@thelabyrinth.se 

Roger Tiefensee, senior konsult
 070-263 36 02
 roger.tiefensee@thelabyrinth.se 

Nu lanseras The Labyrinth en ny storbyrå inom Public Affairs!

Idag lanseras The Labyrinth, en ny svensk storbyrå inom Public Affairs. Byrån skapas genom ett sammangående mellan de två framgångsrika PA-byråerna Hegeli Public Affairs och Nav PR. The Labyrinth verkar inom hela fältet för Public Affairs-tjänster och har spetskompetens inom områdena hållbar stadsutveckling, industri, konsumentmarknad samt organisationer. The Labyrinth bildas med det uttalade målet att inom fem år vara Sveriges största byrå inom Public Affairs.

Vi är glada och stolta över att idag kunna få berätta om The Labyrinth. Vi är två starka företag med goda resultat och tunga kundportföljer som nu krokar arm för att skapa en ny stor och slagkraftig PA-byrå. Vår offensiva målsättning är inte bara att vara bäst, om fem år vill också vara störst, säger Petter Lindfors, VD Hegeli Public Affairs och Sebastian Navab, VD Nav PR i en gemensam kommentar.

Anders Johansson har utsetts till VD i The Labyrinth. Johansson kommer närmast från uppdraget som VD i Kombispelskoncernen. Innan det var han kommunalråd i Sigtuna kommun i cirka 10 år. Anders Johansson går även in som partner i den nya byrån.

Samtliga tillsvidareanställda i Hegeli och Nav följer med över till The Labyrinth och ytterligare fyra medarbetare ska rekryteras inom kort.

The Labyrinth kommer att bli en kraft att räkna med från första dagen. Vi har ett nytt politiskt landskap i Sverige som ställer helt nya krav på de som vill vara uppdaterade och förstå beslut och processer. Med den kunskap och de kontaktnät som våra medarbetare och rådgivare har kan vi göra riktig värdeskapande skillnad för våra uppdragsgivare, säger Anders Johansson, VD The Labyrinth.

Bland medarbetarna och rådgivarna i The Labyrinth finns personer med olika politiska bakgrunder.  Ett Advisory Board med seniora rådgivare knyts till företaget. Till en början handlar det om Leif Zetterberg, tidigare VD i LRF och statssekreterare (C), Kristina Axén Olin, tidigare finansborgarråd (M), Hans Tilly, tidigare ordförande i Byggnadsarbetareförbundet och Roger Tiefensee, tidigare riksdagsledamot och ekonomisk politisk talesperson (C).

 

Mer information återfinns på www.thelabyrinth.se

 

KONTAKT

Anders Johansson, VD och partner

E-post: anders.johansson@thelabyrinth.se

Telefon: 076-501 14 65

 

Sebastian Navab, grundare och partner

E-post: sebastian.navab@thelabyrinth.se

Telefon: 070-323 04 71

 

Petter Lindfors, grundare och partner

E-post: petter.lindfors@thelabyrinth.se

Telefon: 070-193 78 00