Menu

Agnes Palinski ny seniorkonsult på The Labyrinth Public Affairs

1 februari 2022

Zmarta Groups nordiska kommunikationschef byter till byråsidan och ansluter sig till The Labyrinth Public Affairs den 1 februari. Med lång erfarenhet av strategisk kommunikation från näringsliv och politik kommer Agnes att ytterligare stärka The Labyrinths erbjudande inom strategisk rådgivning kring politisk påverkan.
 
- Jag är mycket glad över att välkomna Agnes till oss. Agnes är en kvalificerad rådgivare med en mångårig erfarenhet från att förstå och påverka opinioner och politiska beslut.  Att kunna navigera och förstå samspelet mellan näringsliv och politik är något som vi ser en ökad efterfrågan på. Hon blir därför en mycket viktig pusselbit för oss i vår fortsatta tillväxtresa, säger Joakim Kellner, partner och byråchef på The Labyrinth Public Affairs.
 
Agnes har lång och bred erfarenhet inom strategisk kommunikation från både näringsliv och politik. Hennes senaste roll var som nordisk kommunikationschef för fintechbolaget Zmarta Group (med varumärkena Elskling, Insplanet, Zmarta och Freedom Finance). Tidigare i karriären har hon bland annat arbetat som politiska tjänstemän i Regeringskansliet under regeringen Fredrik Reinfeldt, som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Diplomat Communications och som Chef för press och PR för Cancerfonden.
 
– Det känns helt rätt för mig att återvända till byråvärlden och jobba strategiskt med samhällsfrågor. The Labyrinth var mitt förstahandsval då de är en av Sveriges skarpaste Public Affairs-byråer, med duktiga människor och det mest intressanta erbjudandet inom strategisk politisk rådgivning. Att under valåret 2022 bistå kunder att navigera i det politiska landskapet tillsammans med teamet på The Labyrinth är något jag ser mycket fram emot! säger Agnes Palinski, seniorkonsult på The Labyrinth Public Affairs.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire