Menu

The Labyrinth breddar ägargruppen och tar in sex nya partners

29 oktober 2020

I syfte att säkra en bredd av kompetenser och erfarenheter bland ägarna tar The Labyrinth nu in sex nya partners. Av dessa har majoriteten, Anders Ekdahl, Sven Otto Littorin, Joakim Kellner, Erik Persson och Alf Karlsson arbetat med The Labyrinth tidigare, samtidigt som Ulrika Karlsson kommer in utifrån. Med den nya partnergruppen på plats säkerställer The Labyrinth en högkvalitativ leveransförmåga och en långsiktig uthållighet.

- Att få förmånen att driva företaget framåt tillsammans med denna skara av kompetenta människor är en ynnest. Jag ser mycket fram emot att kunna möta nya och existerande uppdragsgivare med denna kompetens i ryggen. The Labyrinth kommer att gå starkt framåt under hösten och 2021, säger Sebastian Navab, VD & Grundare.

Samtidigt som partnerkretsen utvidgas med flera nya personer, kliver även Joakim Kellner upp som byråchef och Erik Persson upp som vice byråchef, båda tidigare seniorkonsulter i The Labyrinth.

Med den nya kretsen av delägare kan The Labyrinth, en av Sveriges få renodlade byråer för politiskt påverkansarbete, ta sig an samtidens komplexa politiska verklighet. Vi har nu inom byrån en omfattande erfarenhet av allt från internationellt till kommunalt beslutsfattande och policyarbete. Allt detta inom samtidens mest aktuella områden – arbetsmarknad, digitalisering, life-science, hållbarhetsarbete och mänskliga fri- och rättigheter.

Vårt löfte är att vi ska ge den som vill förstå politiken - oavsett nivå - en ökad kunskap, högt engagemang och en kvalitativ leverans. Vårt mål är att skapa policy som håller för våra uppdragsgivare.

För mer information:
Sebastian Navab, VD & Grundare
Tel: +46 70 323 04 71
E-post: sebastian.navab@thelabyrinth.se

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire