Menu

Solnamoderaten Magnus Nilsson ansluter till The Labyrinth

17 juni 2020

Solnaprofilen, moderaten och kommunikationsexperten Magnus Nilsson ansluter som senior rådgivare till The Labyrinth Public Affairs.

– Det är en stor förmån och känns tryggt att få samarbeta med en så fokuserad och kompetent byrå som The Labyrinth. Jag hoppas kunna tillföra ytterligare kompetens och insikter. Är dessutom säker på att jag kommer in i ett mycket positivt sammanhang där jag också lär och utvecklas, säger Magnus Nilsson.

– Vi är mycket glada att kunna hälsa Magnus Nilsson välkommen till The Labyrinth. Magnus gedigna kunskaper om kommunikation, politik och näringsliv stärker vårt erbjudande. Vi ser att Magnus kommer kunna bidra med kloka insikter och strategier som ger affärsnytta för våra kunder, säger Anders Ekdahl, vd för the Labyrinth.

Magnus har varit politiskt verksam på höga nivåer inom Moderaterna i Solna under flera decennier, bland annat som ledamot av kommunfullmäktige. Han är nu även ordförande för den kommunala bostadsstiftelsen Signalisten. Magnus har drivit flera kommunikations- och PR-byråer, varit journalist, förlagsredaktör och ledarskribent samt arbetat på Moderaternas centrala kommunikationsavdelning.

Magnus Nilsson har redan påbörjat sitt arbete för The Labyrinth.

För mer information:
Anders Ekdahl, vd The Labyrinth
070-759 62 19

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire