Menu

The Labyrinth rekryterar Dan Lundqvist Dahlin

3 oktober 2022

The Labyrinth har rekryterat statsministerns tidigare pressekreterare och politiskt sakkunnige Dan Lundqvist Dahlin som seniorkonsult med ansvar för byråns EU-affärer.
 
Dan Lundqvist Dahlin har arbetat i över tjugo år med politisk påverkan och opinionsbildning. Han har jobbat i riksdagen, på centrala befattningar inom flera fackförbund, såsom Byggnads och Kommunal. Han har också varit pressekreterare inom centralorganisationen LO. 
 
De senaste sju åren har Dan Lundqvist Dahlin arbetat som pressekreterare och politiskt sakkunnig åt statsminister Stefan Löfven, på statsrådsberedningen i Regeringskansliet. Där han bland annat varit ansvarig för statsministerns utåtriktade aktiviteter, med allt ifrån minutscheman till planering av EU-toppmöten.
 
- Att arbeta med Sveriges statsminister är det mest spännande, krävande och underbara jag gjort. Jag tar med mig mycket av den kunskapen och mentaliteten in i rollen som seniorkonsult på The Labyrinth, säger Dan Lundqvist Dahlin.
Vid årskiftet tar Sverige över ordförandeskapet i EU och Dan kommer att ha en viktig roll i att bygga upp The Labyrinths EU-erbjudande. 
- Vi har många stora kunder som påverkas och vill påverka EU-politiken, inte minst under ordförandeskapet, och då är det naturligt att vi ökar vår verksamhet på det området. Vi kunde inte ha hittat en bättre person än Dan för det uppdraget, säger Joakim Kellner, Byråchef och Partner på The Labyrinth Public Affairs.

 

Dan Lundqvist Dahlin börjar sin anställning på The Labyrinth den 1 oktober.
 
Dan nås på 072-351 50 51

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire