Menu

The Labyrinth rekryterar Mattias Andersson som senior rådgivare

25 februari 2020

Mattias har en bred erfarenhet från både politik och näringsliv genom tidigare politiskt engagemang för Centerpartiet i Skåne och på senare år har Mattias drivit företaget BeSell som verkat inom PA, PR, organisationsutveckling och ledarskap. Närmast kommer Mattias från Småföretagarnas Riksförbund där han verkat som näringspolitisk samordnare. Sedan den 1 februari finns han som senior rådgivare hos The Labyrinth.

– Det känns otroligt spännande att nu ansluta till The Labyrinth-teamet. Med den breda samlade kompetens som finns på byrån får jag en ökad möjlighet att utveckla samverkan mellan näringslivets aktörer och den offentliga arenan. Denna samverkan är nödvändig för att stärka Sveriges konkurrenskraft och möta de utmaningar som sker i hållbarhetens tidevarv.

Mattias kommer att arbeta både med Stockholms- och Helsingsborgskontoret. Inriktningen är samhällsaktörer inom både life science och stadsutveckling.

– Med Mattias Andersson stärker vi dels The Labyrinths position i södra Sverige, dels inom områden som handlar om näringslivets frågor. Vi hälsar Mattias varmt välkommen till The Labyrinth, säger Anders Ekdahl, VD för The Labyrinth.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire