Menu

The Labyrinth startar Göteborgskontor

8 maj 2020

The Labyrinth är Public Affairs-specialister med tyngdpunkt på samhällsbyggnad, infrastruktur och life science. Byrån finns idag i Stockholm och Öresund och har 26 rådgivare i teamet. Nu utökas verksamheten med kontor i Göteborg när The Labyrinth West rivstartar.

– Göteborg är en stad i ständig utveckling och för oss är det självklart viktigt att finnas med även på den arenan. Vi vill bidra till en växande stad med vår solida kunskap om stadsutveckling och samhällsbyggnad, säger Anders Ekdahl, vd för The Labyrinth.

Den första rekryteringen till Göteborgskontoret är Hanna Bernholdsson, tidigare miljöpartistisk politiker med fokus på samhällsbyggnadsfrågor i Göteborg och Västsverige.

– Jag ser fram emot att få jobba med samhällsbyggnadsfrågor ur ett nytt perspektiv. Det finns mycket att göra i Göteborg och många företag har bra idéer, men behöver hjälp att hitta rätt i djungeln av kommunala processer, säger Hanna Bernholdsson.

Hanna kommer bland annat att vara ansvarig för The Labyrinths arbete med WomEngage, ett tvärpolitiskt initiativ med målet att skapa en mötesplats mellan näringsliv och politik som leder till bättre förutsättningar för kvinnor att starta och driva företag.

– Det är bara knappt 30 procent av alla företag i Sverige som startas av kvinnor och det är mycket som behöver göras för att öka den siffran. Nätverk som WomEngage är en viktig del i det arbetet, säger Hanna Bernholdsson.

Hanna Bernholdsson kommer senast från en tjänst som biträdande kanslichef på Miljöpartiet i Västra Götaland och har arbetat strategiskt med sociala medier och digital påverkan. Hanna har lång politisk erfarenhet, bland annat som vice ordförande i Fastighetsnämnden i Göteborg och ledamot i kommunstyrelsen i Borås.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire