Menu

The Labyrinth vässar erbjudandet inför EXPO2020 I Dubai

19 mars 2019

The Labyrinth representeras i Dubai av Sven Otto Littorin som chef över verksamheten i MENA-regionen.

Under hösten 2020 öppnar Världsutställningen i Dubai Expo2020. 25 miljoner besökare väntas besöka utställningen och närmare 200 länder har tecknat avtal om att ställa ut under de sex månader utställningen pågår. Därtill har UAE fastställt en Energy Plan 2050 som är en mycket omfattande strategi för att dels göra landet fossiloberoende, dels genomföra en omställning till en mer hållbar och cirkulär ekonomi. Kopplat till energiplanen finns en investeringsplan om 900 miljarder dirhams, närmare 2300 miljarder kronor. 

 - Ambitionsnivån är det sannerligen inget fel på – och heller inte möjligheterna för svenska företag som vill hitta nya marknader i denna expansiva del av världen, säger Sven Otto Littorin. - Vi kommer nu att ta fram konkreta erbjudanden till de svenska och nordiska företag som ska delta på eller vara partners till svenska paviljongen under det halvår som Expo2020 pågår.
 
- Vi fortsätter leverera kundnytta. Genom att som första svenska PA/PR-byrå ha egen representation i Dubai är vi unikt placerade för att hjälpa våra kunder att på plats dra fördel av det som händer i regionen, säger Anders Ekdahl, VD för The Labyrinth. - Genom samarbete med lokala partners inom kommunikation, marknadsföring och public affairs kommer vi att kunna erbjuda de olika lösningar som behövs föra att kunna se till att det blir affär av deltagandet i världsutställningen.

The Labyrinth och Sven Otto Littorin är tillsammans grundare av organisationen The Nordic Sustainability Trade Organization och Emirati Sweden Business Council. Sven Otto Littorin är sedan tidigare seniorrådgivare på The Labyrinth. Littorin har en ekon. kand. från Lunds universitet och har tidigare varit både partisekreterare och arbetsmarknadsminister.
 
Anders Ekdahl, verkställande direktör
anders.ekdahl@thelabyrinth.se
070-759 62 19

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire