Menu

The Labyrinth i Almedalen 2020

Vi har Almedalens bästa trädgård, The Labyrinth-trädgården. I vår trädgård besöker du seminarier, ser partiledartalen från terassen eller minglar både dag- och kvällstid. Hos oss samlas en mix av politiker, näringslivsrepresentanter, opinionsbildare och andra almedalsbesökare under hela almedalsveckan. 

Måndag till onsdag i The Labyrinth-trädgården kommer dagtid primärt att ägnas åt de tre teman som vi på The Labyrinth året om arbetar extra mycket med - Life science, stadsutveckling samt infrastruktur.

Under måndagen den 29/6 kommer företag inom området för Life science att hålla seminarier i trädgården.

Tisdagen den 30/6 fokuserar aktiviteterna i trädgården, som seminarier, workshops och mingel på stadsutveckling- och fastighetsfrågor.

Under onsdagen den 1/7 infaller vår transportpolitiska dag i trädgården där alla aktiviteter är kopplade till hållbarhet, infrastruktur och elektrifierade transporter. Där anordnar bl.a. organisationen Gröna Städer aktiviteter under dagen.

 

Är du och ditt företag intresserad av att anordna seminarier, mingel eller andra aktiviteter i The Labyrinth-trädgården? Tveka inte att kontakta vår medarbetare Patrik Forslund!

Sidan uppdateras löpande fram till Almedalsveckan 2020 med program, inbjudningar till mingel och anmälningslänkar. 

Powered by Snowfire