Menu

Agnes Palinski

Seniorkonsult
+46 73 988 44 68
agnes.palinski@thelabyrinth.se

Agnes har mer än 20 års erfarenhet från både strategisk rådgivning och från flertalet roller med ansvar för strategisk kommunikation, PR, digital marknadsföring, kriskommunikation, digital public affairs och opinionsbildning.
Hon är väl förtrogen med komplexa kommunikationsutmaningar från både näringsliv och politik. Agnes har arbetat med frågor som rör digitalisering, finansiella tjänster, arbetsmarknad, samhällsbyggnad, detaljhandel/FMCG, scale-ups och förändringsprocesser. Agnes har arbetat som rådgivare och pressekreterare till arbetsmarknadsministern i regeringen Fredrik Reinfeldt, och som sådan var hon en del av departementsledningen. Närmast kommer hon från rollen som nordisk kommunikationschef för fintechbolaget Zmarta Group med dess varumärken Elskling, Insplanet, Zmarta och Freedom Finance. Tidigare i karriären har hon bland annat varit seniorkonsult på kommunikationsbyrån Diplomat Communications, PR/PA Manager på Skanskas koncernkontor och Chef för press och PR för Cancerfonden.
Agnes har en ekonomie magister i nationalekonomi och en politices kandidatexamen från Örebro universitet. Hon har även studerat vid Linköpings universitet.

Powered by Snowfire