Menu

Ewa Samuelsson ny senior rådgivare på The Labyrinth

7 september 2018

The Labyrinth expanderar med ytterligare en senior rådgivare. Det är den kristdemokratiska tungviktaren Ewa Samuelsson som anslutit sig till byrån.

Vi är väldigt glada över att Ewa Samuelsson ansluter som senior rådgivare till The Labyrinth. Hennes erfarenheter kring boende för äldre är viktiga, i synnerhet inom stadsutveckling och hållbart samhällsbyggande, säger Anders Ekdahl, VD på The Labyrinth.

Ewa Samuelsson har en lång bakgrund på ledande positioner inom Kristdemokraterna, där hon bland annat har suttit i partistyrelsen och varit gruppledare i Stockholms stad. Hon har även varit äldreborgarråd samt regeringens samordnare om kommunaliseringen av hemsjukvården och särskild utredare om bostäder för äldre.  2015 presenterade hon utredningen ”Bostäder att bo kvar i. Bygg för gemenskap i tillgänglighetssmarta boende miljöer”. Ewa Samuelsson är idag styrelseordförande i Blomsterfonden samt Svenskt Demenscentrum.

Det känns som en spännande utmaning att som senior rådgivare få fortsätta att arbeta med frågor som jag brinner för, säger Ewa Samuelsson. Den demografiska utvecklingen gör frågor, om bostäder för äldre och äldres självklara möjlighet att aktivt delta i samhällslivet, allt viktigare i samhällsplaneringen.

Kontakt

+46 70-759 62 19
Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire