Menu

M-toppen Peter Carpelan ansluter till ett växande The Labyrinth

10 oktober 2018

Peter Carpelan ansluter till The Labyrinth Public Affairs som senior rådgivare. Peter har många år bakom sig i toppolitiken, senast som landstingsråd för Moderaterna i Stockholms läns landsting och dessförinnan som mångårig kommunstyrelseordförande i Ekerö kommun.

Jag ger mig nu ut i en helt ny bransch som känns både spännande och utmanande. Med min långa erfarenhet från dels en ledande position i en växande kommun med fokus på samhällsbyggnadsfrågor och dels en ledande position gällande forskning och utveckling i Stockholms läns landsting så är jag övertygad om att jag kan göra affärsnytta i min nya roll på The Labyrinth, säger Peter Carpelan.

Vi fortsätter att växa med kompetens och erfarenhet. Peter Carpelans erfarenheter från såväl kommun- som landstingssidan kommer att stärka vårt erbjudande och vi ser många synergieffekter i denna strategiska rekrytering, säger Anders Ekdahl, VD för The Labyrinth.

Peter Carpelan är jur kand och har innan den politiska karriären verkat som kammaråklagare vid Ekobrottsmyndigheten i Stockholm. Därefter var han kommunstyrelseordförande på Ekerö i 16 år och nu senast fyra år som forsknings- och personallandstingsråd i Stockholms läns landsting.

Peter Carpelan börjar sin nya tjänst på The Labyrinth den 1 november.

Anders Ekdahl, verkställande direktör

anders.ekdahl@thelabyrinth.se
070-759 62 19
Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire