Menu

Per Westerberg ny senior rådgivare

6 november 2020

Före detta talmannen, näringsministern och riksdagsledamoten Per Westerberg ansluter nu till The Labyrinth som senior rådgivare. Som senior rådgivare kommer Per att framförallt att bidra med sin stora kunskap och erfarenhet kring nationella och internationella politiska processer, samt att arbeta med att utveckla det arbete som sker inom The Labyrinths platformar, såsom WomEngage och Gröna Städer.

- Vi är oerhört glada och stolta över att Per valt att ansluta sig till oss. Få personer inom svensk politik har den erfarenhet och kompetens som han besitter. Jag ser mycket fram emot ett gott samarbete och att tillsammans kunna fortsätta utveckla The Labyrinths uppdrag och plattformar i syfte att skapa ökat värde för våra kunder, säger Sebastian Navab, VD & Grundare på The Labyrinth.

Per Westerberg ansluter till The Labyrinths grupp av seniora rådgivare, som idag även omfattar bl.a. Roger Tiefensee, f.d. riksdagsledamot och ekonomisk politisk talesperson för Centerpartiet och Ann-Kristine Johansson, långvarig riksdagsledamot för Socialdemokraterna. Personer som i kraft av sin erfarenhet och kompetens, gör viktiga bidrag i utmanande uppdrag och som hjälper The Labyrinth utveckla hur vi arbetar med samhällspolitiska kontakter och plattformsutveckling. 

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire