Menu

The Labyrinth inleder 2022 med att rekrytera Carl Danielsson

11 januari 2022

Carl Danielsson har arbetat med kommunikation och public affairs i 14 års tid. Han har bland annat arbetat på kommunikationsbyrån Narva och var där bland annat chef för byråns team inom corporate communications. Carl har också varit pressansvarig på snustillverkaren Swedish Match i drygt fem års tid, och har också en bakgrund inom Moderaterna. Carl kommer närmast från en tjänst som seniorkonsult på public affairs-byrån Sthlm Urban Advisors.

-Det känns fantastiskt att kunna inleda året med en riktig stjärnrekrytering. Vi har flera spännande kunder på väg in och Carl har precis den bredd och spets som vi behöver, säger Joakim Kellner, Byråchef på The Labyrinth Public Affairs.

- Jag fick ett attraktivt erbjudande av Labyrinth och ser fram emot att bli en del av teamet och att ta med mig mina erfarenheter till byrån. Labyrinth har en spännande mix, både i sina kundrelationer och i bakgrunden på sina rådgivare. Politiskt går vi ett spännande år till mötes med både ett val i september och ett stundande ordförandeskap i EU nästa år, och hoppas att jag kan bidra till att hjälpa våra uppdragsgivare att navigera i den terrängen, säger Carl Danielsson.

 

Carl Danielsson började hos The Labyrinth Publlic Affairs den 10 januari.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire