Menu

The Labyrinth knyter till sig tre nya seniora rådgivare

14 juni 2018

The Labyrinth expanderar och knyter till sig tre nya seniora rådgivare. Det är Sven Otto Littorin, Anna Kullendorff och Ann-Kristine Johansson som alla i närtid kommer att ansluta sig till byrån.

Sven Otto Littorin är före detta arbetsmarknadsminister och partisekreterare för Moderaterna som även grundat fastighetsrådgivningsbolaget Serio. Anna Kullendorff är en nyckelspelare inom den svenska fastighetsbranschen, bland annat som tidigare affärsutvecklingschef på Profi Fastigheter och som partner på Newsec Sweden. Ann-Kristine Johansson var riksdagsledamot för Socialdemokraterna under 20 års tid, ledamot i Nordiska Rådets svenska delegation samt har ett antal tunga styrelseuppdrag så som ordförande i Coop Värmland, vice ordförande i KF och ledamot i Svenska regionala flygplatsers styrelse.

Vi är väldigt glada över att dessa tre mycket kompetenta personer valt att ansluta sig till oss på The Labyrinth. Vi kommer med dessa rekryteringar förstärka vår position som en av de ledande byråerna inom public affairs, i synnerhet inom stadsutveckling och hållbart samhällsbyggande, säger Anders Ekdahl, VD på The Labyrinth.

Kontakt

070-759 62 19
Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire