Menu

The Labyrinth rekryterar Christoffer Nilsson

14 september 2021

Som nästa steg i The Labyrinths tillväxtstrategi har Christoffer Nilsson nu rekryterats som juniorkonsult. Christoffer kommer närmast från Centerpartiet i Stockholms stadshus, men har även bland annat varit politisk sekreterare i Sundbyberg. Han är statsvetare och har en master i Statsvetenskap från Linnéuniversitetet.
 
-       Vi är väldigt glada över att Christoffer har valt att börja hos oss. Vi har fått in många nya och spännande kunder de senaste månaderna och har därför ett behov av duktiga och politiskt kunniga medarbetare som kan bistå oss i våra uppdrag, Christoffer är just en sådan person, säger Joakim Kellner, Byråchef på The Labyrinth. 
 
-       Jag ser väldigt mycket fram emot de utmaningar och möjligheter denna tjänst medför och jag hoppas kunna bistå med nya insikter och perspektiv för byråns uppdragsgivare. Dessutom är jag säker på att varje dag kommer vara lika spännande som lärorik med anledning av den erfarenhet och kunskap mina kollegor på The Labyrinth besitter, säger Christoffer Nilsson
 
Christoffer Nilsson började hos The Labyrinth den 13 september

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire