Menu

The Labyrinth rekryterar Jimmy Blomqvist Larsson

16 februari 2021

The Labyrinth Public Affairs fortsätter att växa. Det senaste tillskottet är Jimmy Blomqvist Larsson som ansluter från en tjänst som press- och opinionsansvarig på branschorganisationen Studieförbunden i samverkan.

Jimmy har en bakgrund som pressansvarig för den socialdemokratiska partiledningen. Förutom sina år inom svensk politik på olika nivåer var Jimmy Blomqvist Larsson tidigare pressansvarig på Pensionsmyndigheten. Jimmy var tidigare också presschef på Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB. 

- Genom rekryteringen av Jimmy tar vi ytterligare ett viktigt steg på vår tillväxtresa. Jimmys erfarenheter från såväl politiken som  organisationssverige i kombination med hans förmåga att bygga nätverk kommer att bli en stor resurs för The Labyrinth, säger Joakim Kellner, Byråchef och partner på The Labyrinth Public Affairs.

- Jag ser verkligen fram emot att få ansluta till The Labyrinths team, och att tillsammans med resten av gänget hjälpa kunder förstå och förhålla sig till svensk politik. Jag hoppas också kunna bidra med mina erfarenheter från att krishantera skarpt, säger Jimmy Blomqvist Larsson.

Jimmy börjar som Seniorkonsult på The Labyrinth Public Affairs den 15 mars.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire