Menu

The Labyrinth rekryterar Johan Eriksson

24 augusti 2023

The Labyrinth Public Affairs har anställt Johan Eriksson, med bakgrund som politisk rådgivare för Moderaterna på finansroteln i Stockholms stadshus. Han har flera års erfarenhet av policyutveckling och kommunikation.

– Jag kommer att bidra med min kunskap om politiska processer och intresse för en dynamisk marknad med ett starkt näringsliv. The Labyrinth är en växande byrå i flera intressanta sektorer och delar av samhällsdebatten där jag vill hjälpa till att påverka på ett relevant sätt genom opinionsbildning och varumärkesbyggande, säger Johan Eriksson.

Under föregående mandatperiod arbetade Johan med med trafik-, arbetsmarknads-, äldre- och idrottsfrågor hos finansborgarrådet Anna König Jerlmyr (M). Johan har också arbetat med policy samt press- och kommunikationsfrågor för regionstyrelsens ordförande i Uppsala.

–  Jag är väldigt glad för att vi har kunnat knyta Johan till oss. Hans breda och gedigna erfarenhet kommer att bli viktig för oss i företagets fortsatta tillväxtresa,  säger Joakim Kellner, Managing Partner på The Labyrinth.

Johan Eriksson börjar hos The Labyrinth den 1 september.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire