Menu

The Labyrinth rekryterar Johan Ingerö

31 augusti 2023

Johan Ingerö, tidigare partisekreterare och policychef i Kristdemokraterna, börjar från och med fredagen den 1 september som seniorkonsult på The Labyrinth Public Affairs. Johan Ingerö har en gedigen bakgrund i svensk politik. Han har även bland annat varit ledarskribent på Svenska Dagbladet, ansvarig för välfärdspolitik på den marknadsliberala tankesmedjan Timbro och initiativtagare till SlösO - ombudsmannen mot slöseri med skattepengar.

- Jag ser väldigt mycket fram emot att få komma igång med arbetet på The Labyrinth. Vi lever i en både spännande och ansträngande tid och det är viktigare än på länge att politik och näringsliv förstår varandras utmaningar och problem. The Labyrinth är ett snabbfotat, hungrigt och vasst gäng och det ska bli väldigt roligt att få ingå i det, säger Johan Ingerö.

- Vi är riktigt glada över att kunna välkomna Johan till oss. Bredden i Johans politiska erfarenhet är svårslagen, och det faktum att han har en god förståelse för såväl lagstiftningsprocesser, partipolitik och medierelationer gör att han kommer att svara utmärkt mot våra uppdragsgivares behov. Våra senaste rekryteringar, där Johan Ingerö är den mest seniora, blir viktiga byggstenar för att fortsätta växa och attrahera nya kunder, säger Sebastian Navab, VD The Labyrinth Public Affairs.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire