Menu

The Labyrinth rekryterar Staffan Hagberg Kuylenstierna

22 april 2021

The Labyrinth gör ännu en rekrytering.  Nu ansluter Staffan Hagberg Kuylenstierna. Han kommer närmast från en roll som politisk sekreterare på Miljöpartiets riksdagskansli.

I sin roll som politisk sekreterare har Staffan i många år arbetat med frågor som försvarspolitik, utrikespolitik, energifrågor, näringspolitik, kulturfrågor och IT och integritetsfrågor.

”Genom rekryteringen av Staffan stärker vi vår förmåga att leverera till våra kunder. Inte minst inom framtidsområden som energifrågor och digitalisering”, säger Joakim Kellner, Byråchef och partner på The Labyrinth Public Affairs.

”Digitaliseringen och den gröna omställningen är de två av de viktigaste drivkrafterna bakom samhällsomvandlingen. De kommer att påverka alla politikområden på alla nivåer. Med rätt kunskap finns nu ett unikt tillfälle att lägga grunden för framtidens näringsliv och samhälle. Tillsammans med The Labyrinth får jag nu möjligheten att hjälpa fler att hitta rätt i politiken. Det längtar jag efter”, säger Staffan Hagberg Kuylenstierna

Staffan börjar som seniorkonsult på The Labyrinth Public Affairs den 1 juni.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire