Menu

The Labyrinth rekryterar Torbjörn Karlsson

19 september 2019

The Labyrinth rekryterar Torbjörn Karlsson som senior rådgivare.

Torbjörn Karlsson kommer närmast från posten som socialdemokratisk kommunstyrelseordförande i Trelleborg (2014 – 2018). Under samma tid var han också ordförande i Trelleborg Hamn AB, vilken är Sveriges näst största hamn. Dessförinnan har Torbjörn innehaft många kommunalpolitiska uppdrag i Malmö, bland annat som politisk sekreterare och ordförande i stadens miljönämnd. Dessa uppdrag samt tidigare uppdrag inom Kommunförbundet Skåne och regionen har skapat ett brett nätverk bland beslutsfattare i hela Öresundsregionen.

– Jag ger mig in i en bransch som har många beröringspunkter med många av de uppdrag jag tidigare haft inom kommunvärlden. Det handlar om att påverka och samverka för att hitta vägar till beslut. Med mina 30 år inom kommunpolitik i Malmö och Trelleborg, plus olika uppdrag på Skånenivå, har jag erfarenheter för att effektivt kommunicera med beslutsfattare vilket förstås är viktigt för våra kunder, säger Torbjörn Karlsson.

– Genom att Torbjörn Karlsson ansluter till The Labyrinth med fokus på Skåne förstärker vi vår regionala position. Vi hälsar Torbjörn varmt välkommen till The Labyrinths växande team, säger Anders Ekdahl, VD för The Labyrinth.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire