Menu

Tre nya rådgivare till The Labyrinth

29 oktober 2021

The Labyrinths tillväxtresa fortsätter. De senaste tillskotten är tre mycket erfarna seniora rådgivare 

- Vi är otroligt glada och stolta över att ha kunna knyta så erfarna och genuint kunniga personer till oss. Genom dessa rekryteringar tillför vi en ny dimension till vårt kunderbjudande, säger Joakim Kellner, Byråchef på The Labyrinth.

Susanne Nordling har en bakgrund från Miljöpartiet och som landstingsråd och gruppledare i hälso- och sjukvård i Region Stockholm. Hennes fokus har främst varit på hälso- och sjukvård, digitalisering, psykisk hälsa, beroendevården, psykiatri och social hållbarhet. Innan hon tillträdde som landstingsråd var hon aktiv som gruppledare i kommunpolitiken. Utöver detta har hon varit politisk sekreterare för Miljöpartiet i Region Stockholm.

Henry Sténson har en gedigen näringslivsbakgrund från såväl flyg- och fordonsbranschen som telekombranschen och försvarsindustrin, där han bland annat jobbat som kommunikationsdirektör.  Tidigare har han varit PR-konsult på Brunswick. Mellan 2011 och 2015 var Henry Länsförbundsordförande för Moderaterna i Stockholms Stad. Utöver detta har Henry flera förtroendeuppdrag.

Tone Tingsgård har lång erfarenhet som socialdemokratisk politiker med en civil bakgrund som universitetslärare i ryska. Mellan 1994 och 2010 var Tone riksdagsledamot för Uppsala län och där hon bland annat var ledamot i utrikesutskottet, konstitutionsutskottet och vice ordförande i försvarsutskottet. Därutöver var Tone i ledningen för den svenska OSSE-delegationen. Tone har lång erfarenhet av och intresset för frågor kring svensk förmåga och krisberedskap och lämnade i mars 2017 över utredningen om den svenska insatsen i Afghanistan till regeringen.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire