Menu

Två nya konsulter på The Labyrinth

12 november 2020

Till byrån ansluter Martin Fröberg, som närmast har arbetat med den statliga utredning som sett över svenska lärosätens processer för innovation, samt Petra Björk som återansluter till The Labyrinth.
 
Martin Fröberg ansluter som seniorkonsult och expert på innovation och hållbarhet. Han har en bakgrund som opolitisk tjänsteman på näringsdepartementet där han bland annat arbetat med samverkansprogrammet smarta städer. Han har även varit konsult på Ramböll.
 
Petra Björk ansluter som konsult och kommer att arbeta mycket med sjukvårdsfrågor och hållbarhet. Hon har tidigare arbetat på The Labyrinth och innan det varit bl.a. politisk tjänsteman för centerpartiet i Region Stockholm med ett ansvar för sjukvårdsfrågor samt kommunikationsansvarig för Centerpartiets ungdomsförbund.
 
-       Vi är väldigt glada över att kunna göra dessa två rekryteringar av kompetenta personer med gedigen erfarenhet av samhällsfrågor inom områden som vi har många kunder. The Labyrinth har just nu ett starkt driv och för dialoger om flera intressanta uppdrag, vi räknar därmed med att göra ytterligare rekryteringar inom kort, säger Sebastian Navab, VD och Grundare av The Labyrinth.

Tillbaka Tillbaka
Powered by Snowfire