Menu

Medarbetare

– Stockholm

Vi består av ett starkt lag som ställs till våra kunders förfogande. Vi har en stor politisk kompetens och erfarenhet från ett brett politiskt spektrum som kompletteras med expertis från näringsliv, media och akademi.

Sebastian Navab

Grundare & partner +46 70-323 04 71

Sebastian Navab är en av grundarna till The Labyrinth. Han har tidigare arbetat inom de egna bolagen Progress PR och Nav PR och har politisk bakgrund inom Socialdemokraterna, där han bland annat har arbetat åt tidigare statsminister Göran Persson som mediesamordnare vid Statsrådsberedningen. Utöver det har Sebastian verkat som presschef i riksdagen och som politisk rådgivare i EU-parlamentet med inriktning mot turism- och transportfrågor.

Petter Lindfors

Grundare & partner +46 70-193 78 00

Petter Lindfors är en av grundarna till The Labyrinth och dessförinnan till Hegeli Public Affairs, där han även verkade som VD. Petter har utöver det varit verksam på högre politiska nivåer inom Moderaterna i Stockholms stad och arbetat med frågor kring stadsbyggnad, stadsutveckling och fastigheter. Bland annat har han varit högst ansvarig för mark-, exploaterings- och stadsutvecklingsfrågor i sin roll som ordförande i exploateringsnämnden. Han har även en bakgrund som politisk tjänsteman i Solna och Järfälla samt inom Stockholms läns landsting.

Anders Ekdahl

Verkställande direktör +46 70-759 62 19

Anders Ekdahl kommer närmast från tjänsten som VD för arbetsgivarorganisationen Svensk Industriförening (Sinf) och har lång erfarenhet av strategisk rådgivning och verksamhetsutveckling inom såväl olika företagsgrupperingar som näringslivsorganisationer. Vidare har Anders ett stort antal styrelseuppdrag bakom sig – varav flera i rollen som styrelseordförande. Han har därmed mycket god kännedom om svenskt näringsliv samt ett brett nätverk inom det. Idag verkar han som styrelseordförande i TESAB samt som styrelseledamot i Säkra AB.

Anna Ljungdell

Seniorkonsult +46 70-369 37 46

Anna Ljungdell kommer närmast från rollen som kommunstyrelsens ordförande i Nynäshamns kommun och har tidigare verkat som ordförande i skolstyrelsen samt som ledamot för landstingsfullmäktige i Stockholms läns landsting. Hon har även varit anställd som politisk sakkunnig hos dåvarande socialministern. Anna har ett brett nätverk inom Socialdemokraterna och bland många kommunalråd runtom i landet. Som akademisk bakgrund har hon en magisterexamen i statsvetenskap från Lunds universitet.

Joakim Kellner

Seniorkonsult +46 72-190 73 20

Joakim Kellner är jurist och har en bakgrund inom Socialdemokraterna, där han under två mandatperioder var politisk sakkunnig och pressekreterare hos i tur och ordning socialförsäkringsminister Ingela Thalén, jordbruksminister Ann-Christin Nykvist och finansminister Pär Nuder. Under åren 1999–2000 var han sekreterare i den politiska genomförandegruppen för det reformerade pensionssystemet. Sedan valet 2006 har han arbetat med Public Affairs på bransch- och arbetsgivarorganisationen Skogsindustrierna, på Kommunal och hos flera av de ledande Public Affairs-byråerna i Norden.

Anders Hellström

Seniorkonsult +46 70-147 25 00

Anders Hellström har en bakgrund som politisk projektledare med fokus på strategisk analys inom Moderaterna och har under 16 år representerat samma parti i Stockholms stadshus med bland annat näringslivsfrågor i fokus. Han har tidigare verkat i chefsposition vid Nordeas storkundsenhet CIB samt som marknadschef inom friskolebranschen med ansvar för kommunikation, opinionsbildning och varumärkesfrågor. Dessutom har han erfarenhet av rollen som ordförande i flera olika kommunala nämnder och styrelser.

Johan Cronström

Seniorkonsult +46 70-640 33 21

Johan Cronström verkar främst med strategisk analys med fokus på konsumentindustrisektorn och han har tidigare haft motsvarande roll på Nav PR och Progress PR. Vidare har Johan bakgrund som medieforskare vid Stockholms universitet och har dessutom en gedigen erfarenhet av utbildning av journaliststudenter och medie- och kommunikationsvetare. Han har även erfarenhet av utredningsuppdrag på uppdrag av Kulturdepartementet.

Lars Eriksson

Seniorkonsult +46 72-565 89 98

Lars Eriksson har arbetat med politik på heltid under 21 år och har ett brett nätverk inom Socialdemokraterna runtom i landet. Han kommer närmast från riksdagen, där han representerade Västmanlands län och var ledamot i civilutskottet med särskilt ansvar för hyresrättsfrågor. Lars har även varit ledamot i den statliga utredningen Bostadsplaneringskommittén och är idag generalsekreterare för Gröna Städer.

Erik Persson

Seniorkonsult +46 70-385 82 50

Erik Persson är specialiserad inom hållbarhet och verkar idag som projektansvarig för organisationen Gröna Städer. Han har tidigare arbetat med samhällspolitiska kontakter på Nav PR och dessförinnan på Geelmuyden Kiese. Erik har även en bakgrund som vice VD på branschorganisationen Kontakta samt en politisk bakgrund inom Moderaterna och en tidigare anställning som politisk tjänsteman på Moderaternas riksdagskansli, där han hade ansvar för civilutskottet.

Erik A.O. Engström

Konsult +46 70-449 60 10

Erik A.O. Engström är projektledare på The Labyrinth och kommer senast från Philip Morris International, där han hade ansvar för nordisk kommunikation och hållbarhetsarbete. Dessförinnan arbetade Erik under flera år inom Public Affairs, både nordiskt och europeiskt, samt kommersiellt inom konsumentproduktmarknaden. Erik är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och har politisk hemvist i Moderaterna.

Jenny Aktander

Senior rådgivare +46 70-359 33 60

Jenny Aktander är en av grundarna till The Labyrinth och har en lång och bred erfarenhet av samhällsbevakning och Public Affairs-arbete från flera olika nivåer. Hon var tidigare senior Public Affairs-konsult på Andréasson PR och kommer närmast från Nav PR och rollen som byråchef. Hon har även arbetat som politisk samordnare i Haninge kommun och som politisk sakkunnig på Socialdepartementet.

Roger Tiefensee

Senior rådgivare +46 70-263 36 02

Roger Tiefensee har verkat under 12 år som riksdagsledamot och med ansvar inom utskotten med ekonomi- och skattefrågor samt frågor inom miljö, jordbruk och livsmedel. Han har även verkat som ordförande och ledamot i flera statliga utredningar. Under fem år var Tiefensee Centerpartiets gruppledare i riksdagen och har fungerat som partiets talesperson i ekonomiska frågor. Närmast kommer Roger Tiefensee från Nav PR där han verkade som senior rådgivare.

Sven Otto Littorin

Senior rådgivare +46 70-287 47 75

Sven Otto Littorin har varit partisekreterare för Moderaterna och arbetsmarknadsminister (2006-10). I drygt ett dussin år, före och efter politiken, har Littorin drivit företag och han har också bott utomlands i omgångar, bl a i New York, San Francisco och London. Littorin är The Labyrinths representant i Dubai och ordförande för Nordic Sustainability Trade Organization och the Emirati Sweden Business Council.

Du?

Vill du söka jobb hos oss?

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare! Spontanansökningar mottas alltid och vi hör av oss när något dyker upp. Se våra arbetsbeskrivningar nedan.

För samtliga anställningar gäller tillsvidareanställning på heltid och oreglerad arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning och självklart har vi kollektivavtal. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Frågor och ansökningar skickar du till vår VD Anders Ekdahl på .

 

Seniorkonsult

Har du gedigen politisk erfarenhet och hög kompetens inom strategisk rådgivning? Vi söker nu en senior konsult som även kan projektleda kundkonton. På The Labyrinth jobbar vi alltid i team och trivs du med att arbetsleda och har erfarenhet av strategiarbete på hög politisk nivå är detta tjänsten för dig.

 

Konsult

Har du politisk erfarenhet och god kompetens inom strategisk rådgivning? Gillar du att leverera högkvalitativa resultat åt uppdragsgivare i en stimulerande arbetsmiljö? Vi söker nu en konsult att leda kundkonton med nulägesanalys, strategiutformning eller rapportskrivning.

 

Juniorkonsult

Vill du jobba med politisk dialog och samverkan samt analys och kartläggning? Vi behöver anställa två juniora konsulter som i första hand kommer att bistå våra seniora konsulter och konsulter i kundkonton. Dina arbetsuppgifter kan bestå av faktainsamling, sammanställningar, research och olika kundprojekt.

 

Praktikant

Har du ett brinnande intresse för politik och är i slutet av din utbildning? Som praktikant bistår du våra konsulter i rapportförfattande, kundkonton, research och faktainsamling. Sök redan idag för praktikplats till nästa termin!

 

Powered by Snowfire