Menu

Rådgivare

– Öresund

The Labyrinth levererar alltid ett starkt lag som ställs till kundernas förfogande. Vi har en stor politisk kompetens och erfarenhet, från ett brett politiskt spektrum, som kompletteras med expertis från näringsliv och akademi. För varje uppdrag skapar vi en bra sammansättning av rådgivare för att på bästa och mest effektiva sätt nå de uppsatta målen.

Mikael Skoog

Managing Director Öresund +46 72-050 50 20

Mikael Skoog kommer närmast från Hegeli Public Affairs där han var ansvarig för etableringen av Öresundskontoret. Dessförinnan verkade han under mer än 25 år i kommunpolitiken i Helsingborg för Socialdemokraterna. Skoog har ett mycket brett nätverk bland många olika politiker från olika partier i Skåne län. Inte minst från sina roller som kommunalråd, ledamot av Öresundskommittén och som ledamot i kommunförbundet Skåne. Därutöver har Skoog även varit fackligt aktiv inom Metall.

Mats Svanberg

Senior rådgivare +46 70-595 55 77

Mats Svanberg har gedigen bakgrund inom politiken. Han har verkat på olika positioner inom Moderaterna de senaste 25 åren. Till hans tidigare tjänster inom politiken hör oppositionsråd i Malmö stad, stabschef samt politisk sekreterare. Därutöver har han varit ledamot kommunstyrelsen Malmö, ledamot MKBs styrelse och länsstyrelsens lekmannastyrelse. Mats har även varit ordförande för sydvästra sjukvårdsdistriktet inom Region Skåne – där har han även verkat som stabschef. Tidigare var Mats Svanberg även seniorkonsult, vice VD och Skandinavienchef för Ehrenberg Kommunikation.

Du?

Vill du söka jobb på The Labyrinth?

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare! Spontanansökningar mottas alltid och vi hör av oss när något dyker upp. Se våra arbetsbeskrivningar nedan.

För samtliga anställningar gäller tillsvidareanställning på heltid och oreglerad arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning och självklart har vi kollektivavtal. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Frågor och ansökningar skickar du till vår VD Anders Ekdahl på .

 

Seniorkonsult

Har du gedigen politisk erfarenhet och hög kompetens inom strategisk rådgivning? Vi söker nu en senior konsult som även kan projektleda kundkonton. På The Labyrinth jobbar vi alltid i team, och trivs du med att arbetsleda och har du erfarenhet av strategiarbete på hög politisk nivå är detta tjänsten för dig.

 

Konsult

Har du politisk erfarenhet och god kompetens inom strategisk rådgivning? Gillar du att leverera högkvalitativa resultat åt uppdragsgivare i en stimulerande arbetsmiljö? Vi söker nu en konsult att leda kundkonton med nulägesanalys, strategiutformning eller rapportskrivning.

 

Juniorkonsult

Vill du jobba med politisk dialog och samverkan samt analys och kartläggning? Vi behöver anställa två juniora konsulter som i första hand kommer att bistå våra seniora konsulter och konsulter i kundkonton. Dina arbetsuppgifter kan bestå av faktainsamling, sammanställningar, research och olika kundprojekt.

 

Praktikant

Har du ett brinnande intresse för politik och är i slutet av din utbildning? Som praktikant bistår du våra konsulter i rapportförfattande, kundkonton, research och faktainsamling. Sök redan idag för praktikplats till nästa termin!

 

Powered by Snowfire