Menu

Rådgivare

– Public Affairs

Vi är ett mycket starkt lag med kompetens och erfarenhet från ett brett politiskt spektrum kompletterat med expertis från näringsliv, media och akademi.

Sebastian Navab

Grundare & partner +46 70-323 04 71

Innan Sebastian Navab grundade The Labyrinth drev han bolagen Progress PR och Nav PR. Han har politisk bakgrund inom Socialdemokraterna och har bland annat arbetat åt tidigare statsminister Göran Persson som mediesamordnare vid Statsrådsberedningen. Dessutom har Sebastian verkat som presschef i riksdagen och som politisk rådgivare i EU-parlamentet, där hans fokus var turism- och transportfrågor.

Petter Lindfors

Grundare & partner +46 70-193 78 00

Petter Lindfors är The Labyrinths stadsutvecklingsexpert. Innan han grundade The Labyrinth drev han Hegeli Public Affairs. Petter har varit verksam på högre politiska nivåer inom Moderaterna. I Stockholms stad arbetade han i tio år främst med stadsbyggnad och infrastruktur. Som ordförande för Exploateringsnämnden var han ytterst ansvarig för mark- och exploateringsfrågorna i staden. Utöver det har Petter bakgrund som politisk tjänsteman i Solna och Järfälla samt som pressansvarig inom Stockholms läns landsting.

Anders Ekdahl

Senior rådgivare +46 70-759 62 19

Anders Ekdahl kommer närmast från tjänsten som VD för arbetsgivarorganisationen Svensk Industriförening (Sinf) och har lång erfarenhet av strategisk rådgivning och verksamhetsutveckling inom såväl olika företagsgrupperingar som näringslivsorganisationer. Vidare har Anders ett stort antal styrelseuppdrag bakom sig – varav flera i rollen som styrelseordförande. Han har därmed mycket god kännedom om svenskt näringsliv samt ett brett nätverk inom det. Idag verkar Anders som styrelseordförande i TESAB.

Joakim Kellner

Seniorkonsult +46 72-190 73 20

Joakim Kellner är jurist och har en lång bakgrund inom Socialdemokraterna. Bland annat har han varit politiskt sakkunnig och pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ingela Thalén, jordbruksminister Ann-Christin Nykvist och finansminister Pär Nuder. Under åren 1999–2000 var han dessutom sekreterare i den politiska genomförandegruppen för det reformerade pensionssystemet. Sedan valet 2006 har Joakim arbetat med Public Affairs hos bransch- och arbetsgivarorganisationen Skogsindustrierna, hos Kommunal och hos flera av de ledande Public Affairs-byråerna i Norden.

Mikael Skoog

Managing Director Öresund +46 72-050 50 20

Mikael Skoog är ansvarig för The Labyrinths Öresundskontor i Helsingborg. Han var tidigare ansvarig för detsamma på Hegeli Public Affairs och dessförinnan verkade han under mer än 25 år inom kommunpolitiken för Socialdemokraterna i Helsingborg. Mikael har ett mycket brett nätverk bland politiker i Skåne län – inte minst från sina roller som kommunalråd, ledamot av Öresundskommittén och ledamot i Kommunförbundet Skåne. Han har även varit fackligt aktiv inom Metall.

Johan Cronström

Seniorkonsult +46 70-640 33 21

Som seniorkonsult på The Labyrinth arbetar Johan Cronström främst med strategisk analys inom konsumentindustrisektorn. Han har tidigare haft motsvarande roll på byråerna Nav PR och Progress PR. Utöver det har Johan arbetat som medieforskare vid Stockholms universitet och han har dessutom en gedigen erfarenhet av att utbilda journaliststudenter samt medie- och kommunikationsvetare.

Erik Persson

Seniorkonsult +46 70-385 82 50

Erik Persson är specialiserad inom hållbarhet och har varit projektansvarig för organisationen Gröna Städer. Han har tidigare arbetat med samhällspolitiska kontakter på Nav PR och Geelmuyden Kiese och varit vice VD på branschorganisationen Kontakta. Utöver det har Erik en politisk bakgrund inom Moderaterna och har varit anställd som politisk tjänsteman på Moderaternas riksdagskansli, där han hade ansvar för civilutskottet.

Jenny Aktander

Senior rådgivare +46 70-359 33 60

Jenny Aktander har lång erfarenhet av samhällsbevakning och Public Affairs-arbete från flera olika nivåer. Tidigare har hon varit seniorkonsult på Andréasson PR och byråchef på Nav PR. Hon har även arbetat som politisk samordnare för Socialdemokraterna i Haninge kommun och som politiskt sakkunnig på socialdepartementet.

Roger Tiefensee

Senior rådgivare +46 70-263 36 02

Roger Tiefensee har under 12 år verkat som riksdagsledamot med ansvar för ekonomi- och skattefrågor samt frågor inom miljö, jordbruk och livsmedel. Han har även verkat som ordförande och ledamot i flera statliga utredningar. Under fem år var han Centerpartiets gruppledare i riksdagen och fungerade som partiets talesperson i ekonomiska frågor. Närmast kommer Roger från Nav PR.

Sven Otto Littorin

Senior rådgivare +46 70-287 47 75

Sven Otto Littorin är The Labyrinths representant i Dubai. Han har varit partisekreterare för Moderaterna och arbetsmarknadsminister (2006–2010) och i drygt ett dussin år har han drivit företag och bott utomlands i omgångar, bland annat i New York, San Francisco och London.

Du?

Vill du söka jobb hos oss?

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare och tar gärna emot sponanansökningar även om det inte alltid är säkert att det finns en öppning. Se våra arbetsbeskrivningar nedan.

För samtliga anställningar gäller tillsvidareanställning på heltid och oreglerad arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning och självklart har vi kollektivavtal. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Frågor och ansökningar skickar du till vår VD Anders Ekdahl på .

 

Seniorkonsult

Har du en gedigen politisk erfarenhet och hög kompetens inom strategisk rådgivning? Och trivs du med att arbetsleda och har erfarenhet av strategiarbete på hög politisk nivå? Då är detta tjänsten för dig.

 

Konsult

Har du politisk erfarenhet och god kompetens inom strategisk rådgivning? Gillar du att leverera högkvalitativa resultat åt uppdragsgivare i en stimulerande arbetsmiljö? Då kan du ansöka om att arbeta som konsult hos oss och få leda kundkonton med nulägesanalys, strategiutformning eller rapportskrivning.

 

Juniorkonsult

Vill du jobba med politisk dialog och samverkan samt analys och kartläggning? Som juniorkonsult bistår du våra seniora konsulter och konsulter i kundkonton. Dina arbetsuppgifter kan bestå av faktainsamling, sammanställningar, research och olika kundprojekt.

 

Praktikant

Har du ett brinnande intresse för politik och är i slutet av din utbildning? Som praktikant bistår du våra konsulter i rapportförfattande, kundkonton, research och faktainsamling. Sök redan idag praktikplats till nästa termin! 

Powered by Snowfire