Menu

Rådgivare

– Public Affairs

The Labyrinth levererar alltid ett starkt lag som ställs till kundernas förfogande. Vi har en stor politisk kompetens och erfarenhet, från ett brett politiskt spektrum, som kompletteras med expertis från näringsliv och akademi. För varje uppdrag skapar vi en bra sammansättning av rådgivare, för att på bästa och mest effektiva sätt nå de uppsatta målen.

Sebastian Navab

Grundare och partner +46 70-323 04 71

Sebastian Navab är en av grundarna till The Labyrinth. Innan dess arbetade han inom de egna bolagen Progress PR och Nav PR. Navab har bakgrund inom Socialdemokraterna där han arbetat åt tidigare statsminister Göran Persson som mediesamordnare vid Statsrådsberedningen. Därutöver har Navab verkat i fem år vid Riksdagen som presschef och som politisk rådgivare vid EU-parlamentet med inriktning mot turism- och transportfrågor.

Petter Lindfors

Grundare och partner +46 70-193 78 00

Petter Lindfors är en av grundarna till The Labyrinth och dessförinnan Hegeli Public Affairs, där han även verkade som VD. Han har verkat på högre politiska nivåer inom Moderaterna i Stockholms stad med inriktning mot stadsbyggnad, stadsutveckling och fastigheter. Lindfors verkade där bland annat som högst ansvarig för mark-, exploaterings- och stadsutvecklingsfrågorna i sin roll som ordförande i exploateringsnämnden. Han har även en bakgrund som politisk tjänsteman i Solna och Järfälla samt inom Stockholms läns landsting.

Maria Angell-Dupont

Seniorkonsult +46 72-165 15 17

Maria Angell-Dupont kommer närmast från rollen som seniorkonsult och specialist inom tech-sektorn vid Gambit Hill+Knowlton i Oslo. Hon har en gedigen erfarenhet av arbete inom strategisk kommunikation samt kriskommunikation. Under sammanlagt fem år arbetade Maria Angell-Dupont inom Moderaterna som pressekreterare åt dåvarande Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth och som politisk sekreterare med, bland annat, ansvar för strategisk kommunikation vid partiets riksdagskansli. Hon har även erfarenhet från en anställning vid Försvarsmakten där hon bland annat var stationerad Afghanistan i en roll som Press- & Informations Officer.

Anders Ekdahl

Verkställande direktör +46 70-759 62 19

Anders Ekdahl kommer närmast från tjänsten som VD för arbetsgivarorganisationen Svensk Industriförening Sinf. Han har lång erfarenhet från flera näringslivssektorer med strategisk rådgivning och verksamhetsutveckling inom såväl olika företagsgrupperingar som näringslivsorganisationer. Med en bakgrund från ett stort antal styrelseuppdrag varav flera i rollen som styrelseordförande har Ekdahl mycket god kännedom om samt ett brett nätverk inom svenskt näringsliv. Idag verkar Ekdahl som styrelseordförande i TESAB samt styrelseledamot i Säkra AB.

Anna Ljungdell

Seniorkonsult +46 70-369 37 46

Anna Ljungdell kommer närmast från rollen som kommunstyrelsens ordförande i Nynäshamns kommun. Hon har ett brett nätverk inom Socialdemokraterna och bland många kommunalråd runt om i landet. Ljungdell har även verkat som ordförande i skolstyrelsen samt som ledamot av landstingsfullmäktige i Stockholms läns landsting. Tidigare var hon anställd som politisk sakkunnig hos dåvarande socialministern. Ljungdell har en magisterexamen i statsvetenskap från Lunds Universitet.

Joakim Kellner

Seniorkonsult +46 72-190 73 20

Joakim Kellner är jurist och har en bakgrund från Socialdemokraterna där han under två mandatperioder var politisk sakkunnig och pressekreterare hos i tur och ordning socialförsäkringsminister Ingela Thalén, jordbruksminister Ann-Christin Nykvist och finansminister Pär Nuder. Efter valet 2006 har han arbetat med Public Affairs på bransch- och arbetsgivarorganisationen Skogsindustrierna, på Kommunal och hos flera av de ledande Public Affairs byråerna i Norden.

Under åren 1999-2000 var han sekreterare i den politiska genomförandegruppen för det reformerade pensionssystemet.

Jenny Aktander

Grundare och partner +46 70-359 33 60

Jenny Aktander är en av grundarna till The Labyrinth och har en lång och bred erfarenhet av samhällsbevakning och Public Affairs-arbete från flera olika nivåer. Hon var tidigare senior Public Affairs-konsult på Andréasson PR och kommer närmast från Nav PR och rollen som byråchef. Hon har även arbetat som politisk samordnare i Haninge kommun och som politisk sakkunnig på Socialdepartementet.

Mikael Skoog

Managing Director Öresund +46 72-050 50 20

Mikael Skoog kommer närmast från Hegeli Public Affairs där han var ansvarig för etableringen av Öresundskontoret. Dessförinnan verkade han under mer än 25 år i kommunpolitiken i Helsingborg för Socialdemokraterna. Skoog har ett mycket brett nätverk bland många olika politiker från olika partier i Skåne län. Inte minst från sina roller som kommunalråd, ledamot av Öresundskommittén och som ledamot i kommunförbundet Skåne. Därutöver har Skoog även varit fackligt aktiv inom Metall.

Anders Hellström

Seniorkonsult +46 70-147 25 00

Anders Hellström har en bakgrund som politisk projektledare med fokus mot strategisk analys inom Moderaterna. Han har under 16 år representerat samma parti i Stockholms stadshus med bland annat näringslivsfrågor i fokus och rollen som ordförande i flera olika kommunala nämnder och styrelser. Hellström har tidigare verkat i chefsposition vid Nordeas storkundsenhet CIB samt även som marknadschef inom friskolebranschen med ansvar för kommunikation, opinionsbildning och varumärkesfrågor.

Johan Cronström

Seniorkonsult +46 70-640 33 21

Johan Cronström verkar idag främst med komplicerad strategisk analys med fokus mot konsumentindustrisektorn. Han kommer närmast från motsvarande roll vid Nav PR och även tidigare vid Progress PR. Cronström har ett förflutet som medieforskare vid Stockholms universitet. Han har därutöver en gedigen erfarenhet av utbildning av journaliststudenter och medie- och kommunikationsvetare. Cronström har även en erfarenhet av utredningsuppdrag på uppdrag av Kulturdepartementet.

Lars Eriksson

Seniorkonsult +46 72-565 89 98

Lars Eriksson kommer närmast ifrån Sveriges Riksdag där han representerade Västmanlands län. I riksdagen har han varit ledamot i Civilutskottet främst med fokus på bostadspolitiken med särskilt ansvar för hyresrättsfrågor. Lars har bl.a varit ledamot i den statliga utredningen Bostadsplaneringskommittén. Lars har arbetat på heltid med politik under 21 år och har ett brett nätverk inom Socialdemokraterna runt om i landet. Lars är även generalsekreterare för Gröna Städer.

Roger Tiefensee

Seniorkonsult +46 70-263 36 02

Roger Tiefensee har verkat under 12 år som riksdagsledamot och med ansvar inom utskotten med ekonomi- och skattefrågor samt frågor inom miljö, jordbruk och livsmedel. Han har även verkat som ordförande och ledamot i flera statliga utredningar. Under fem år var Tiefensee Centerpartiets gruppledare i riksdagen och har fungerat som partiets talesperson i ekonomiska frågor. Närmast kommer Roger Tiefensee från Nav PR där han verkade som senior rådgivare.

Erik Persson

Seniorkonsult +46 70-385 82 50

Erik Persson är specialiserad inom hållbarhet och verkar idag som projektansvarig för organisationen Gröna städer. Han har tidigare arbetat med samhällspolitiska kontakter vid Nav PR samt dess för innan vid Geelmuyden Kiese. Persson har även en bakgrund som vice VD på branschorganisationen Kontakta. Han har en politisk bakgrund inom Moderaterna och en tidigare anställning som politisk tjänsteman med ansvar för civilutskottet vid Moderaternas riksdagskansli.

Erik A.O. Engström

Konsult +46 70-449 60 10

Erik A.O. Engström är projektledare vid The Labyrinth och kommer senast från Philip Morris International med ansvar för nordisk kommunikation och hållbarhetsarbete. Dessförinnan arbetade Engström flera år inom public affairs, både nordiskt och europeiskt, samt kommersiellt inom konsumentproduktsmarknaden. Engström är utbildad civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm med politiska hemvist i Moderaterna.

Joakim Söder

Konsult +46 73-332 20 81

 Joakim Söder kommer närmast från en roll som politisk tjänsteman vid Miljöpartiets riksdagskansli och arbetade dessförinnan vid utbildningsdepartementet som pressassistent. Han har tidigare suttit i Grön Ungdoms förbundsstyrelse och har även haft förtroendeuppdrag för Miljöpartiet i Stockholms stad. Söder jobbar idag som juniorkonsult vid The Labyrinth och är främst specialiserad mot researcharbete.

Sven Otto Littorin

Senior rådgivare +46 70-287 47 75

Sven Otto Littorin har varit partisekreterare för Moderaterna och arbetsmarknadsminister (2006-10). I drygt ett dussin år, före och efter politiken, har Littorin drivit företag och han har också bott utomlands i omgångar, bl a i New York, San Francisco och London. Littorin ingår bl a i Boston Consulting Groups internationella expertnätverk och har rådgivande uppdrag i ett antal mindre, växande företag i Sverige och utomlands.

Anders Johansson

Senior rådgivare

Anders Johansson kommer närmast från en tjänst som VD för Kombispelkoncernen och även från rollen som VD för The Labyrinth. Han har dessförinnan under flera mandatperioder verkat som kommunstyrelsens ordförande i Sigtuna kommun. Johansson har därutöver även verkat som VD inom Coop Norrort, varit ledamot av Socialdemokraternas partistyrelse, samt suttit i styrelserna för SABO och SKL med flera organisationer.

Du?

Vill du söka jobb på The Labyrinth?

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare! Spontanansökningar mottas alltid och vi hör av oss när något dyker upp. Se arbetsbeskrivningarna nedan:

För samtliga anställningar gäller tillsvidareanställning på heltid. Oreglerad arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Självklart har vi kollektivavtal.

Seniorkonsult

Har du gedigen politisk erfarenhet och hög kompetens inom strategisk rådgivning? Vi söker nu en senior konsult som även kan projektleda kundkonton. På The Labyrinth jobbar vi alltid i team, och trivs du med att arbetsleda och har du erfarenhet av strategiarbete på hög politisk nivå är detta tjänsten för dig. 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Konsult

Har du politisk erfarenhet och god kompetens inom strategisk rådgivning? Gillar du att leverera högkvalitativa resultat åt uppdragsgivare i en stimulerande arbetsmiljö? Vi söker nu en konsult att leda kundkonton med nulägesanalys, strategiutformning eller rapportskrivning. 

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Juniorkonsult

Vill du jobba med politisk dialog och samverkan samt analys och kartläggning? Vi behöver anställa två juniora konsulter som i första hand kommer att bistå våra seniora konsulter och konsulter i kundkonton. Dina arbetsuppgifter kan bestå av faktainsamling, sammanställningar, research och olika kundprojekt.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Praktikant

Har du ett brinnande intresse för politik och är i slutet av din utbildning? Som praktikant bistår du våra konsulter i rapportförfattande, kundkonton, research och faktainsamling. Sök redan idag för praktikplats till nästa termin!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Frågor ställs till vår VD Anders Ekdahl,

Ansökan skickas till

 

 

Powered by Snowfire