Menu

Vårt PR-erbjudande

Vårt PR-team består av passionerade och rutinerade personer som genom strategisk kommunikation gör skillnad för våra kunder. Våra PR-specialister har lång erfarenhet inom både näringsliv och politik av att hjälpa företag och organisationer med konceptutveckling, budskap, paketering, opinionsbildning och marknadskommunikation. Vi förstår digitaliseringens möjligheter och levererar kreativa lösningar för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder.

Digital och social kommunikation

Sociala medier är den störst växande genren inom digital kommunikation för företag men att navigera bland nya kanaler och hitta rätt målgrupper och verktyg för att få genomslag digitalt kan vara svårt. Även om du har en kommunikationsplan förändras förutsättningarna både i utveckling och kris.

Vi har spetskompetens inom sociala medier och kan hjälpa ditt företag oavsett om uppdraget är att komma igång med digitala nyhetsbrev, bygga upp sociala medieplattformar för att öka varumärkeskännedomen eller att annonsera mot specifika målgrupper. Vi arbetar noggrant för att nå bästa effekt och resultat.

Kanske behöver du hjälp med en övergripande digital strategi? Eller kanske en partner som hjälper dig att paketera digitalt innehåll och följer upp arbetet med analyser. Vårt fokus är alltid att öka effekten för dig som kund i din digitala närvaro och utifrån ditt företags ambitioner och förutsättningar hittar vi rätt nivå.

Joakim Kellner, partner & byråchef

+46 72-190 73 20
Powered by Snowfire