Menu

Rådgivare

Vi är ett mycket starkt lag med kompetens och erfarenhet från ett brett politiskt spektrum kompletterat med expertis från näringsliv, media och akademi.

Sebastian Navab

VD & Grundare +46 70-323 04 71

Innan Sebastian Navab grundade The Labyrinth drev han bolagen Progress PR och Nav PR. Han har politisk bakgrund inom Socialdemokraterna och har bland annat arbetat åt tidigare statsminister Göran Persson som mediesamordnare vid Statsrådsberedningen. Dessutom har Sebastian verkat som presschef i riksdagen och som politisk rådgivare i EU-parlamentet, där hans fokus var turism- och transportfrågor.

Joakim Kellner

Partner & Byråchef +46 72-190 73 20

Joakim Kellner är jurist och har en lång bakgrund inom Socialdemokraterna. Bland annat har han varit politiskt sakkunnig och pressekreterare hos socialförsäkringsminister Ingela Thalén, jordbruksminister Ann-Christin Nykvist och finansminister Pär Nuder. Under åren 1999–2000 var han dessutom sekreterare i den politiska genomförandegruppen för det reformerade pensionssystemet. Sedan valet 2006 har Joakim arbetat med Public Affairs hos bransch- och arbetsgivarorganisationen Skogsindustrierna, hos Kommunal och hos flera av de ledande Public Affairs-byråerna i Norden.

Sven Otto Littorin

Partner & Seniorkonsult +46 70-287 47 75

Sven Otto Littorin har varit partisekreterare för Moderaterna och arbetsmarknadsminister (2006–2010) och i drygt ett dussin år har han drivit företag och bott utomlands i omgångar, bland annat i New York, San Francisco och London.

Alf Karlsson

Partner & Seniorkonsult +46 73-058 88 89

Alf Karlsson är ordförande för Gröna Städer och har ett särskilt ansvar för samhällsbyggnadsfrågor och olika närliggande områden. Han har en omfattande erfarenhet av ledning och styrning av offentlig verksamhet genom tidigare arbete som statssekreterare åt bostads- och digitaliseringsministern, politiskt sakkunnig på Statsrådsberedningen, chef för samhällsteamet på Miljöpartiet de grönas riksdagskansli och kanslichef vid Mälardalens högskola. Han blev kammarrättsassessor år 2000 med inriktning mot skatterätt. Alf avgav i oktober 2020 betänkandet Innovation som drivkraft – från forskning till nytta (SOU 2020:59) till regeringen och har därutöver har deltagit i flera statliga utredningar.

Jimmy Blomqvist Larsson

Seniorkonsult +46 70-260 17 71

Jimmy Blomqvist Larsson är seniorkonsult och har en lång erfarenhet från såväl svensk politik som näringslivet och myndighet. Jimmy har sin bakgrund inom socialdemokratin där han under många år varit pressansvarig och rådgivare till ett flertal ledande socialdemokrater. Förutom sina år inom svensk politik på olika nivåer hade Jimmy rollen som pressansvarig på Pensionsmyndigheten när de uppmärksammade skandalerna inom premiepensionen briserade 2016. Jimmy var under många år presschef på Svensk Kärnbränslehantering AB, SKB, som är det dotterbolag inom Vattenfall-koncernen som tar hand om allt radioaktivt avfall från svensk kärnkraft. Innan han anslöt till The Labyrinth var Jimmy press- och opinionsansvarig på branschföreningen Studieförbunden i samverkan.

Staffan Hagberg Kuylenstierna

Seniorkonsult +46 73-316 03 59

Staffan Hagberg Kuylenstierna har mer än 20 års erfarenhet från olika roller inom Miljöpartiet där han bland annat var chef för samhällsteamet på Miljöpartiets riksdagskansli. Han har dessutom arbetat som politisk rådgivare med uppgift att omvärldsbevaka och ta fram underlag åt riksdagsledamöter i utrikesutskottet, försvarsutskottet, EU-nämnden, näringsutskottet, kulturutskottet och inom området IT och integritet. Genom många års erfarenhet som kommunikatör har Staffan stor vana att överblicka och göra komplex information tillgänglig för olika målgrupper.

Petra Björk

Konsult +46 70-493 43 47

Petra Björk är konsult och kommunikatör med lång bakgrund inom Centerpartiet. Hon har tidigare varit kommunikationsansvarig för Centerpartiets ungdomsförbund samt arbetat med Centerpartiets sjukvårdspolitik i Region Stockholm. Petra har en kandidatexamen i journalistik från Linnéuniversitetet med inriktning på mediaproduktion.

Jeanette Widen

Juniorkonsult +46 73-302 27 70

Jeanette är juniorkonsult med bakgrund inom Moderaterna. Hon var tidigare politisk sekreterare i Riksdagen för Moderaterna i EU-nämnden med ansvar för frågor om bland annat Brexit och Frontex, och i socialutskottet med ansvar för frågor om psykisk ohälsa. Jeanette har en kandidatexamen i statsvetenskap och militärhistoria och avslutar f.n. en masterutbildning i ryska- och Eurasienstudier. Hon har även varit projektledare inom demokratiskt bistånd på Jarl Hjalmarson Stiftelsen.

Christoffer Nilsson

Juniorkonsult +46 76-852 07 49

Christoffer är juniorkonsult med bakgrund inom Centerpartiet. Han var tidigare borgarrådssekreterare i Stockholm stad med ansvar för idrotts- och investeringsfrågor och innan dess politisk sekreterare i Sundbyberg med ansvar för exploatering- och stadsutvecklingsfrågor. Christoffer innehar en master i statsvetenskap från Linnéuniversitetet och har även deltagit i Försvars- och Säkerhetsakademin, Reformakademin och Cogitoakademin.

Per Westerberg

Senior rådgivare

Per Westerberg har en lång erfarenhet som politiker, styrelsemedlem och deltagare i statliga utredningar. Per var Riksdagens talman 2006 - 2014. Innan det hade han suttit som ledamot i Riksdagen för Moderaterna sedan 1979, där han hunnit med arbete i flertalet av Riksdagen utskott, med ett avbrott för att vara näringsminister i regeringen Bildt mellan 1991 och 1994. Idag har han flera styrelseuppdrag och är bland annat ordförande för Aktiespararnas förbund.

Jenny Aktander

Senior rådgivare +46 70-359 33 60

Jenny Aktander har lång erfarenhet av samhällsbevakning och Public Affairs-arbete från flera olika nivåer. Tidigare har hon varit seniorkonsult på Andréasson PR och byråchef på Nav PR. Hon har även arbetat som politisk samordnare för Socialdemokraterna i Haninge kommun och som politiskt sakkunnig på socialdepartementet.

Roger Tiefensee

Senior rådgivare +46 70-263 36 02

Roger Tiefensee har under 12 år verkat som riksdagsledamot med ansvar för ekonomi- och skattefrågor samt frågor inom miljö, jordbruk och livsmedel. Han har även verkat som ordförande och ledamot i flera statliga utredningar. Under fem år var han Centerpartiets gruppledare i riksdagen och fungerade som partiets talesperson i ekonomiska frågor. Närmast kommer Roger från Nav PR.

Ann-Kristine Johansson

Senior rådgivare +46 70-513 43 86

Ann-Kristine Johansson har en gedigen bakgrund inom politiken. 1994–2014 var hon riksdagsledamot för Socialdemokraterna och verkade bland annat i miljö- och jordbruksutskottet, näringsutskottet och Nordiska rådet. Hon har även varit ledamot i socialdemokratiska riksdagsgruppens arbetsutskott och partistyrelse. Idag har Ann-Kristine ett antal tunga styrelseposter. Bland annat är hon ordförande i Coop Värmland samt vice ordförande i KF och utöver det har hon uppdrag inom kollektivtrafik och flyg. Hon är även mentor i Almis mentorprogram.

Du?

Vill du söka jobb hos oss?

Vi är alltid på jakt efter nya medarbetare och tar gärna emot sponanansökningar även om det inte alltid är säkert att det finns en öppning. Se våra arbetsbeskrivningar nedan.

För samtliga anställningar gäller tillsvidareanställning på heltid och oreglerad arbetstid. Vi tillämpar sex månaders provanställning och självklart har vi kollektivavtal. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför företaget.

Frågor och ansökningar skickar du till vår byråchef Joakim Kellner,

 

Seniorkonsult

Har du en gedigen politisk erfarenhet och hög kompetens inom strategisk rådgivning? Och trivs du med att arbetsleda och har erfarenhet av strategiarbete på hög politisk nivå? Då är detta tjänsten för dig.

 

Konsult

Har du politisk erfarenhet och god kompetens inom strategisk rådgivning? Gillar du att leverera högkvalitativa resultat åt uppdragsgivare i en stimulerande arbetsmiljö? Då kan du ansöka om att arbeta som konsult hos oss och få leda kundkonton med nulägesanalys, strategiutformning eller rapportskrivning.

 

Juniorkonsult

Vill du jobba med politisk dialog och samverkan samt analys och kartläggning? Som juniorkonsult bistår du våra seniora konsulter och konsulter i kundkonton. Dina arbetsuppgifter kan bestå av faktainsamling, sammanställningar, research och olika kundprojekt.

 

Praktikant

Har du ett brinnande intresse för politik och är i slutet av din utbildning? Som praktikant bistår du våra konsulter i rapportförfattande, kundkonton, research och faktainsamling. Sök redan idag praktikplats till nästa termin! 

Powered by Snowfire